Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

19/10/2020

Després de l’estiu i d’un principi de curs random, tornem a les xarxes per tenir-vos al dia de tot el que fem.

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats. 

Fem atenció presencial per a joves, en horari de vesprada i en distints llocs de Xàbia perquè ho tingueu a prop. Demaneu-nos cita al correu xabiadiversa@gmail.com. Si preferiu la modalitat on line, ens podeu enviar les vostres consultes al mateix correu.

Important: les consultes que feu són sempre confidencials! Vos escoltem i intentem donar-vos una resposta individualitzada, des del respecte i lliure de prejudicis.

No es talleu, pregunteu-nos el que vulgueu sobre orientació sexual, identitat de gènere, relacions, desig, plaer, salut sexual, sexe segur, situacions de LGTB-fòbia i altres qüestions relacionades sobre les quals tingueu dubtes o necessiteu ajuda.

 I no deixeu de seguir-nos en Instagram @xabiadiversa per a no perdre-vos res del que programem.


Entrades relacionades

23/06/2020

Consultori la Ploma

Què és la pansexualitat? Quan sé si sóc gai? Què significa la transsexualitat?...Aquestes i moltes altres preguntes les contestarem el 30 de juny a les 19.00 h en un directe d’Instagram.

02/06/2020

Una pel·lícula, una sèrie i un curt

Després del confinament, no vos passa que ja heu vist totes les sèries i pel·lícules que teníeu pendents?... A nosaltres sí, però sempre hi ha opcions que se’ns escapen. Hem pensat fer-vos algunes recomanacions de temàtica LGTBI...

22/06/2020

Xàbia, orgullosament diversa

Orgull de saber que a Xàbia no sols acollim i respectem a totes les persones, sinó que treballem per a seguir garantint la diversitat i la llibertat.

Arrow-up