Orgull 2020

29/06/2020

El vídeo de Xàbia diversa per a celebrar aquest orgull de 2020 ha arribat a les 10000 visualitzacions en només tres dies.

Enguany, davant la impossibilitat de celebrar l’orgull al carrer, ens vam plantejar fer un vídeo per a compartir per xarxes… L’objectiu era poder celebrar la diversitat de Xàbia i compartir-ho amb tot el món. La idea de “Xàbia, Orgullosament diversa” ha estat celebrar l’orgull de saber que a Xàbia no sols acollim i respectem a totes les persones, sinó que treballem per a seguir garantint la diversitat i la llibertat.

El vídeo ha estat un èxit, i és gràcies a totes les persones que heu participat. L’equip de Xàbia diversa vos volem donar les gràcies per la vostra valentia… Avui encara hem de seguir sent valentes, reivindicatives i estar orgulloses, perquè avui, més que mai, els drets de les persones LGTBI no poden ser qüestionats.


Entrades relacionades

22/06/2020

Xàbia, orgullosament diversa

Orgull de saber que a Xàbia no sols acollim i respectem a totes les persones, sinó que treballem per a seguir garantint la diversitat i la llibertat.

02/06/2020

Una pel·lícula, una sèrie i un curt

Després del confinament, no vos passa que ja heu vist totes les sèries i pel·lícules que teníeu pendents?... A nosaltres sí, però sempre hi ha opcions que se’ns escapen. Hem pensat fer-vos algunes recomanacions de temàtica LGTBI...

23/06/2020

Consultori la Ploma

Què és la pansexualitat? Quan sé si sóc gai? Què significa la transsexualitat?...Aquestes i moltes altres preguntes les contestarem el 30 de juny a les 19.00 h en un directe d’Instagram.

Arrow-up